رئیس هیئت فوتبال آذربایجانشرقی گفت: تیم تراکتورسازی نمیتواند برای مسابقات خود در ورزشگاه یادگار امام تبریز بلیتفروشی کند.
به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، جواد ششگلانی عصر امروز در مصاحبه مطبوعاتی که در سالن کنفرانس باشگاه شهرداری تبریز ترتیب داده شده بود، اظهار کرد: بلیتفروشی الکترونیکی یکی از خواستههای کنفدراسیون فوتبال آسیا بوده و با وجود مقاومت و اعتراضهای شدید سال گذشته در تبریز شاهد بلیتفروشی الکترونیکی بودیم.
وی افزود: طبق قوانین فدراسیون فوتبال ایران، متولی بلیتفروشی و برگزاری مسابقات فوتبال هیئت فوتبال است اما سال گذشته چند باشگاه با فدراسیون فوتبال مذاکراتی مبنی بر واگذاری این مسئولیت به خود آنان کردهاند.
ششگلانی گفت: بلیتفروشی به دلیل اینکه مقولهای درآمدزاست باشگاه تراکتورسازی خواهان آن شده، بدون اینکه مسئولیتهای آن تعریف شده باشد.
ششگلانی با اشاره به اینکه فدراسیون فوتبال باید در مورد تقاضای باشگاهها در خصوص بلیتفروشی مطالعاتی کرده و حتی نظر هیئتهای فوتبال را نیز جویا میشد، اظهار کرد: شرکتی با فدراسیون فوتبال برای بلیت الکترونیکی در سراسر کشور به صورت یکسان به توافق رسیده است و بلیتفروشی از طریق این شرکت صورت خواهد گرفت.
وی در مورد سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه سال گذشته بلیتفروشی بازی تراکتورسازی با ملوان در تبریز به خود تیم میزبان محول شده بود، گفت: بلیتفروشی بازی تراکتورسازی با ملوان به صورت آزمایشی به باشگاه تراکتورسازی واگذار شده بود و این بدان معنا نیست که در فصل جدید تیم تراکتورسازی مسئولیت فروش بلیت بازیهای خود را دارد.
حضور کمرنگ کارشناسان در فوتبال
رئیس هیئت فوتبال استان آذربایجانشرقی گفت: بحث کارشناسی در فوتبال ما چه در مدیریت و چه در آموزش جایگاهی نداشته و کارشناسان در فوتبال حضور کمرنگی دارند.
وی افزود: یکی از دغدغههای ما عدم تلفیق علم و ورزش بوده و بین دانشگاه و رشتههای مرتبط هیچ ارتباطی وجود ندارد و در نتیجه شاهد عدم استفاده از کارشناسانی در ورزش هستیم که سالها در دانشگاه به تحصیل پرداخته و میتوانند با نظرات خود به پیشرفت فوتبال ایران کمک کنند.
اکثر اماکن ورزشی غیراستاندارد هستند
ششگلانی به غیراستاندارد بودن اماکن ورزشی استان و سالنهایی که نهادهای دولتی تاسیس کردهاند اشاره و تصریح کرد: امکانات ورزشی خصوصاً در فوتبال غیراستاندارد بوده و در استان به سختی میتوان سالنی استاندارد برای فوتسال را تعریف کرد.
وی افزود: عدم همخوانی زیرساختها و موازیکاری در بین دستگاههای دولتی سبب شده با وجود بودجه خوب ورزشی، شاهد مدیریت جزیرهای بوده که نتیجه لازم در ورزش را به همراه نداشته باشد.
:: بازدید از این مطلب : 349